Een actieve kat door leuke kattenveertjes

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Kattenveertjes zijn razend populair bij katten. Bij Poezenparadijs koopt u kleurrijke kattenveertjes die gemaakt zijn van kunststof. Deze zijn licht van gewicht en springen alle kanten op zodra uw kat ermee speelt. Zowel jonge als oudere katten kunnen uren met dit kattenspeelgoed spelen!

Benieuwd naar ons aanbod in kattenspeeltjes?

Uw kat heeft uren speelplezier met de kleurrijke kattenveertjes

Met leuke kattenspeeltjes stimuleert u het natuurlijke jachtinstinct van uw kat. Zo geldt dat ook voor onze vrolijke kattenveertjes. Uw kat zal er niet mee uitgespeeld raken! Na een paar uur goed spelen, is het natuurlijk belangrijk dat uw kat goed kan hydrateren. Hiervoor verkopen wij verschillende drinkfonteinen. Daarnaast kan uw kat goed uitrusten in zijn fijne hangmat voor katten, waarna hij genoeg opgeladen zal zijn om weer uitgebreid te spelen met de springveertjes! U kunt uw kat ook mee naar buiten nemen, als u een kattentuigje voor hem heeft.

Coco en pepe kattenveertjes
Kattenveertjes

Verwen uw kat met leuke kattenspeeltjes

Wilt u uw kat kennis laten maken met de leuke kattenveertjes of ander kattenspeelgoed? Bekijk dan onze online winkel voor kattenspeeltjes. Wij verkopen alle attributen die u nodig heeft voor uw kat. Plaats uw bestelling via de webshop en ontvang uw kattenattributen al binnen twee werkdagen bij u thuis! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen op onze locatie in Amsterdam. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het contactformulier, telefonisch via  0639192296, of via e-mail: info@poezenparadijs.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven