Over ons

Welkom,

Wij zijn Pepe een oudere kat & Coco een Savannah kat. Wij zagen door alle bomen het bos niet meer wat betreft kattenspeelgoed. Wat is leuk voor een oudere kat, een kitten en wat vinden wij allebei leuk? Doordat er zoveel soorten aanbod is wat betreft kattenspeeltjes en je niet weet voor wie het leuk is zijn wij hierdoor op het idee gekomen om onze eigen kleine webshop te beginnen. Een kleine webshop met kattenspeelgoed getest door onszelf. Wij schrijven vervolgens een review bij het product wat wij er van vinden en zal er ook een foto van ons met het product te zien zijn. Hierdoor kunt u goed zien of een kitten, een oudere kat of beide katten het leuk vinden. U kunt hierdoor de juiste keuze maken voor uw kat en/of kitten. Vervolgens vragen wij indien u wilt ook een review te schrijven bij het product wat uw kat er van vond. Dit zal in de toekomst andere kopers helpen het juiste product voor hun kat te kopen.

Op dit moment zijn we een klein beginnende webshop, maar zullen langzamerhand ons aanbod vergroten. Echter moet eerst het product getest worden voordat wij dit op onze webshop aan gaan bieden met als uitgangspunt dat het aanbod overzichtelijk en compact blijft.

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Als u iets besteld gaat ons baasje snel aan de slag om het product zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren (1 a 2 werkdagen). De bestelling wordt verzonden via PostNL en u krijgt hiervoor een track & trace. Als klein beginnende webshop zijn de kosten voor verzending onder de 49 euro 3,95. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Besteld u boven de 49 euro is verzending gratis.

Binnen 14 dagen kunt u het gekochte product onbeschadigd retour sturen. De retourkosten zijn voor de koper zelf. Meer informatie over bestelling en revering vindt u hier

Coco Poezenparadijs

Coco

Welkom, Ik ben Coco een F3 Savannah kitten die geboren is op 25 april 2020. Nadat ik oud genoeg was werd ik opgehaald door mijn nieuwe baasjes. Ik ben een energieke kitten die gek is op spelen. Het leukste speeltje vind ik toch wel de staart van mijn grote broer. Die heeft daar zo’n wit puntje aan het uiteinde die ik graag probeer te pakken. Helaas vindt hij dit niet altijd even leuk. Als het kon zou ik de staart van mijn grote broer als speeltje hier verkopen.

Mijn eigen instagram

Pepe Poezenparadijs

Pepe

Welkom, Ik ben Pepe een geadopteerde kat uit Griekenland geboren op 1 maart 2017. In 2018 ben ik gered uit Griekenland door Stichting Mirtos. Vervolgens ben ik geadopteerd door mijn nieuwe baasjes. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben al een iets oudere kat, maar met het juiste speeltje hou ik nog echt van spelen. Mijn favoriete speeltjes zijn de kattenhengel PRO (met 8 verschillende hangers) en super boinksXL. Coco vindt dat mijn staart ook een speeltje is, maar dat is het niet.

Winkelwagen
Scroll naar boven