Online nat kattenvoer kopen in Vlaanderen

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Bij Poezenparadijs kunt u online nat kattenvoer kopen en bij u laten thuisbezorgen in Vlaanderen. Wij verkopen natvoer in handige portieverpakkingen zoals blikjes en pakjes. Al ons kattenvoer zit boordevol vitaminen en mineralen die uw kat gezond en tevreden houden! Koop online uw nat kattenvoer en wij bezorgen binnen één tot twee werkdagen bij u thuis in Vlaanderen.

Benieuwd naar ons gehele aanbod natvoer?

Nat kattenvoer van goede kwaliteit kopen en laten bezorgen in Vlaanderen

Veel katten zijn dol op nat kattenvoer en het heeft ook zeker een aantal voordelen voor uw kat. Zo bevat natvoer een relatief hoog vochtpercentage, waardoor uw katten makkelijke worden voorzien in hun vochtbehoefte. Daarnaast is nat kattenvoer minder calorierijk dan droog kattenvoer, hierdoor is de kans op overgewicht bij uw kat kleiner! Natvoer is niet per definitie beter dan droogvoer, het heeft beide goede kwaliteiten. Daarom is de ideale combinatie om het allebei te geven! Verwen uw kat ook af en toe met wat lekkere kattensnacks. Poezenparadijs heeft alles voor een gezonde en blije kat, kijk ook eens naar onze leuke kattenspeeltjes voor jonge én oude katten.

Mjamjam kalf en kalkoen met wortelen
Mjamjam heerlijke hert en konijn met bosbessen

Bestel online gezond nat kattenvoer

Wilt u gezond kattenvoer kopen voor uw katten? Bekijk dan eens het aanbod van onze webwinkel voor kattenattributen en -voer. Koop nat kattenvoer in onze webshop, dan bezorgen wij dit binnen twee werkdagen bij u thuis in Vlaanderen. U kunt uw bestelling ook bij ons ophalen, op afspraak, in Amsterdam. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact met ons op via het e-mailadres info@poezenparadijs.nl, via het telefoonnummer 0639192296 of via het contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven