Een heerlijke hangmat voor katten

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Wilt u een fijne hangmat kopen voor uw katten, zodat zij een fijn plekje hebben om te liggen en slapen? Poezenparadijs verkoopt verschillende attributen en speeltjes voor uw katten, waaronder een fijne hangmat! De hangmat is aan het raam te bevestigen, waardoor hij ook nog eens ruimte in uw huis bespaart.

Benieuwd naar ons aanbod wandmeubels?

De vele voordelen van een hangmat voor uw katten

Katten zoeken graag hun eigen warme plekje in uw huis. Ze houden van hoge en beschutte plekjes waar ze kunnen liggen. Ook houden katten van naar buiten kijken. Een hangmat voor katten is daarom ideaal. Met twee zuignappen is de kattenhangmat eenvoudig aan een raam te bevestigen. Naast hangmatten voor aan het raam, zijn er ook radiatorhangmatten te verkrijgen. Deze hangt u aan uw verwarming en ze zorgen voor een fijn warm plekje waar uw kat heerlijk kan liggen en slapen. Is uw kat het relaxen even beu? Koop dan leuke kattenspeeltjes waarmee u uw kat bezig kunt houden. De verschillende speeltjes voor poezen houden uw kat actief naast het vele slapen. Of kies voor een eindje wandelen met uw kat en koop een handig kattentuigje.

Pepe in kattenhangmat

Bestel alle poezenattributen online

Alle producten die u in onze webwinkel voor kattenspeeltjes kunt vinden zijn uitvoerig getest door onze kattenexperten. Poezenparadijs verkoopt alles wat u nodig heeft voor een gezonde en tevreden kat. Ook gezond kattenvoer bestelt u via onze webshop. Bekijk het ruime assortiment en plaats een bestelling. Wij leveren binnen twee werkdagen bij u thuis of haal uw bestelling bij ons op in Amsterdam. Heeft u vragen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0639192296, of via e-mail info@poezenparadijs.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven