Het beste kattentuig

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Maak het voor uw kat mogelijk om veilig samen buiten te wandelen met een kattentuig! Woont u in een drukke stad? Dan kan het spannend en zelfs gevaarlijk zijn om uw kat alleen over straat te laten gaan. Het is daarom het beste idee om een van onze kattentuigjes voor uw kat in Vlaanderen aan te schaffen. Bij Poezenparadijs bestelt u de beste kattentuigjes en wij bezorgen deze binnen twee werkdagen bij u thuis in Vlaanderen!

Benieuwd naar ons aanbod in kattentuigjes?

Bestel een kattentuig en ga samen met uw kat op pad

Onze webwinkel voor kattenattributen verkoopt de beste kattentuigjes om veilig met uw kat over straat te gaan in Vlaanderen. Katten zijn verkenners en gaan graag op pad, maar dit kan in een grote stad of druk dorp wel eens gevaarlijk zijn. Met een kattentuig kunt u samen met uw kat wandelen of uw kat zelfs veilig meenemen op vakantie. Gebruikt u voor het eerst een poezentuigje? Laat uw kat eerst binnen wennen aan het dragen hiervan. De kat kan namelijk in paniek raken. Naast de beste kattentuigjes verkopen wij ook leuke kattenspeeltjes die wij thuisbezorgen in Vlaanderen. Ook hiermee kunt u uw kat in beweging houden. Denk bijvoorbeeld aan een kattentunnel of kleurrijke kattenveertjes.

Koop online handige kattenattributen

U kunt bij Poezenparadijs niet alleen terecht voor de beste kattentuigjes en -attributen, maar ook uw gezonde kattenvoer bestelt u bij ons en wordt bij u thuisbezorgd in Vlaanderen. Bij bestellingen boven de €59 euro, rekenen wij geen verzendkosten. Bestel alles voor uw kat gemakkelijk via één webshop. Heeft u vragen of wilt u uw bestelling liever ophalen bij ons in Amsterdam? Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 0639192296 of stuur een e-mail naar info@poezenparadijs.nl. Ons team staat voor u klaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven