Kattenborstel

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Hoewel katten van zichzelf al zeer hygiënische dieren zijn, kunt u met een kattenborstel de gezondheid van uw kat beter maken. Als er teveel losse haren in de vacht van uw kat blijven zitten, krijg de kat deze door te likken in zijn maag. Dit veroorzaakt haarballen waarvan uw kat  last kan krijgen. Met een kattenborstel voorkomt u dit.

Benieuwd naar ons aanbod in kattenborstels?

Houd uw kat gezond en verzorgd met een kattenborstel

Het borstelen van uw kat draagt bij aan een mooiere en verzorgdere vacht én is ook nog eens essentieel voor de gezondheid. U kunt tijdens het borstelen uw kat grondig checken op bijvoorbeeld kale plekjes, wondjes, teken of vlooien. Zo kunt u op tijd contact opnemen met de dierenarts, wanneer u iets verdachts ziet. Ook gezond kattenvoer is belangrijk. Daarnaast zorgt u voor een optimale gezondheid en tevredenheid door uw kat actief te houden met leuke kattenspeeltjes. Onze speeltjes zijn geschikt voor jonge én wat oudere katten. Denk bijvoorbeeld aan onze kattenhengels met laserlampje of onze kleurrijke kattenveertjes.

Luxe kattenborstel blauw

Koop uw kattenattributen in de webshop

Bij Poezenparadijs verkopen we alles om uw kat gezond te houden zoals kattenborstels en kattenvoer. Wij bezorgen bij u thuis in Vlaanderen, of kies voor afhalen bij ons in Amsterdam. Voor tips en advies over uw huisdier leest u onze blog. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft of persoonlijk advies wilt. U bereikt ons via het contactformulier. Ook telefonisch: 0639192296, of via e-mail: info@poezenparadijs.nl, zijn wij te bereiken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven