Een behendige kat dankzij een kattentunnel

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Een kattentunnel is perfect om de behendigheid van uw kat te trainen. Uw kat wordt uitgedaagd en blijft actief door al het rennen en spelen in de speeltunnel. Huiskatten kunnen hun energie goed kwijt met een kattentunnel. Bij Poezenparadijs koopt u verschillende speeltunnels en andere kattenattributen voor een tevreden en gezonde kat!

Benieuwd naar ons gehele aanbod in tunnels?

Stimuleer het natuurlijke jachtinstinct van uw kat met een kattentunnel

Ondanks dat katten veel van luieren houden, zijn het van nature echte jagers. Poezenparadijs heeft verschillende leuke kattenspeeltjes waarmee u dit natuurlijke instinct kunt stimuleren. Een kattentunnel is perfect om in te spelen voor uw kat. Sommige katten vinden het ook heerlijk om de tunnel te gebruiken als slaapplek. Katten houden van een eigen plekje, zoals een leuk kattenmeubel voor aan de muur. Wilt u uw kat optimaal uitdagen? Kies dan voor een voerpuzzel waarmee uw kat extra moeite moet doen voor zijn eten. Koop daarnaast bij Poezenparadijs gezond kattenvoer, dan houdt u uw kat helemaal tevreden.

kat speelt in Kattentunnel

Koop bij ons de leukste speeltjes voor uw kat

Van kattentunnel tot drinkfontein en van poezenspeeltjes tot kattenborstels, in onze online winkel voor kattenattributen vindt u alles voor uw kat. Plaats uw bestelling via de webshop, wij zorgen ervoor dat uw kattenattributen binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd worden. Heeft u vragen of haalt u uw bestelling liever bij ons op in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0639192296 of per e-mail via info@poezenparadijs.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Winkelwagen
Scroll naar boven