Voerpuzzels voor katten

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Voerpuzzels voor katten zorgen ervoor dat uw kat langzamer eet, door een puzzelelement in de voerbak. Langzamer eten, verkleint de kans op braken. Dit is één van de voordelen van voerpuzzels. U koopt verschillende voerpuzzels voor katten bij Poezenparadijs!

Benieuwd naar ons aanbod voerpuzzels?

Voerpuzzels voor katten die uw kat scherp houden

Wilt u uw kat meer uitdaging geven? Een voerpuzzel is dé ideale manier om uw kat mentaal en fysiek te stimuleren. Met het beloningsspeelgoed zet u uw kat in beweging, doordat uw kat moeite moet doen voor zijn maaltijd. Een voerpuzzel kunt u inzetten om uw kat gezonder te laten eten, doordat de kat minder schrokt met het voedsel. Ook is het een fijne manier voor uw kat om af te vallen of juist op gewicht te komen. Voerpuzzels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Welke soort voor uw kat het beste is, is afhankelijk van uw kat en welk soort kattenvoer u uw kat geeft. De voerpuzzels van Poezenparadijs zijn geschikt voor zowel natvoer als droogvoer en zelfs voor kattensnacks. Combineer de anti-schrok voerpuzzels met de leukste kattenspeeltjes om uw kat optimaal tevreden te houden.

Voerpuzzel koker
Zelf rollende bal voerpuzzel

Bestel online een voerbak voor uw kat

Bekijk ons aanbod en kies de juiste voerbak voor uw kat. Onze voerpuzzels zijn ook goed te combineren met een keramische drinkfontein. Bestel in onze online winkel voor kattenspeeltjes  en ontvang uw levering binnen één tot twee werkdagen bij u thuis in Vlaanderen. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u uw bestelling ophalen bij ons in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons via  0639192296 of stuur een e-mail naar info@poezenparadijs.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Winkelwagen
Scroll naar boven