Koop voor uw katten een drinkfontein

Uitvoerig geteste kattenattributen

Snelle levering
Designer producten

Woont u in Vlaanderen en wilt u voor uw katten een drinkfontein bestellen? Dat kan in de webshop van Poezenparadijs. Wij bezorgen iedere fontein voor katten bij u thuis in Antwerpen en de rest van Vlaanderen. Katten moeten iedere dag voldoende drinken, om vervelende ziektes te voorkomen. Voor een kat kunt u als richtlijn een vochtbehoefte van veertig tot zestig milliliter per kilogram, per 24 uur aanhouden. Stimuleer uw katten om genoeg te drinken, met een mooie keramische drinkfontein van Poezenparadijs. Bestelt u vandaag nog een waterfontein voor uw katten, dan hebben wij deze binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd in heel Vlaanderen.

Benieuwd naar ons aanbod drinkfonteinen?

Zorg voor de vochtbehoefte van uw katten met een drinkfontein

Op onze website voor kattenattributen verkopen we verschillende keramische fonteinen voor katten van het merk Miaustore die wij thuisbezorgen in Antwerpen en heel Vlaanderen. Een keramische drinkfontein bespaart u een hoop gedoe met filters én bacteriën hechten niet aan keramiek. Daarnaast kunnen uw katten deze waterfontein niet zomaar omgooien, omdat de fontein 4,5kg weegt. De drinkfontein heeft een capaciteit van 1,5 liter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt hierbij zelfs een bijpassende voerbak voor het gezonde kattenvoer aanschaffen. Geeft u uw kat nat kattenvoer te eten? Dit levert ook een bijdrage aan de gezonde dagelijkse vochtbehoefte van uw kat. Naast een leuke fontein voor katten, koopt u bij ons ook handige attributen voor de verzorging van uw kat, zoals een handige kattenborstel welke wij thuisbezorgen in Antwerpen en de rest van Vlaanderen. Ook de leukste kattenspeeltjes bestelt u online bij Poezenparadijs! Wij hebben een groot aanbod speeltjes voor katten van alle leeftijden, zoals kattenhengels of kattenmeubels. Al onze producten, zoals een leuke waterfontein voor katten, worden gratis thuisbezorgd in heel Vlaanderen bij een bestelling vanaf €59 euro.

kat eten brokjes

Bestel uw kattenattributen online

Een keramische waterfontein is een ideaal voorwerp om aan uw collectie voor uw katten in Vlaanderen toe te voegen. Bekijk het volledige aanbod van onze webwinkel en plaats eenvoudig uw bestelling online. Wij bezorgen uw fontein met water voor katten binnen één tot twee werkdagen bij u thuis in Antwerpen en heel Vlaanderen. Op afspraak kunt u uw bestelling ook afhalen in Amsterdam. Wilt u meer weten over onze keramische drinkfontein voor katten of over een van onze andere producten? Neem contact met ons op via het contactformulier. U bereikt ons ook door te bellen naar 0639192296 of via e-mail: info@poezenparadijs.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven